Послание

Уважаеми Дами и Господа,

Този раздел от корпоративния сайт на „Ризърв Кепитал" АДСИЦ има за цел да бъде максимално полезен на нашите акционери, потенциални бъдещи такива и инвестиционната общност в страната и по света.

В раздел „Публична информация" можете да откриете най-новите и важна информация за дружеството - новини от дейността ни, последните финансови резултати, материали от Общи събрания на акционерите, послания от ръководството, информация за изминали и предстоящи събития.

Освен тук, съгласно изискването на Наредба № 2 на КФН, във връзка с чл. 100т, ал. 3 от ЗППЦК като публично дружество, Ризърв Кепитал АДСИЦ, разкрива регулярно информация за своята дейност чрез специализираната финансова медия „Инвестор. БГ“ - www.investor.bg, в публичните електронни регистри на КФН - www.fsc.bg, съответно секция  „Новини от e-Register”, www3.fsc.bg/eregnews/index.jsp и на БФБ-София АД - www.bse-sofia.bg.

Надяваме се този раздел да Ви бъде полезен. Винаги можете да ни изпращате Вашите запитвания и коментари на корпоративният ни имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.и ние ще се постараем да получите своевременен и изчерпателен отговор.

Мария Кожухарова
директор за връзка с инвеститорите